naar boven

Wanneer je merkt dat het niet (goed) lukt om je doelen helder te krijgen of te verwezenlijken, kan Marcia je inspireren om vanuit verschillende hoeken te kijken naar wat je belemmert. Wat zijn je wensen en idealen, en in hoeverre 'matcht' dat wat je nu doet daarmee? Waar wil je naartoe en wat is ervoor nodig om daar te komen? Marcia houdt je een spiegel voor en reikt je ideeën en tips aan om met een frisse blik naar je levenspad te kijken en de volgende stap te zetten. Soms kan het heel verhelderend zijn om even te verdwalen en onverwachte wegen in te slaan, om vervolgens je pad weer verder te volgen.

Wandelcoaching

Wandelcoaching is een ideale manier om te ontdekken wat er binnen in je speelt en tegelijkertijd in contact te staan met al het moois om je heen. De natuur groeit en bloeit, en geeft rust en energie van waaruit je zelf ook tot groei en bloei kunt komen. Wandelen in de buitenlucht prikkelt je op een positieve manier om je energie (weer) te laten stromen. Door je lichamelijk te bewegen, komt ook je geest in beweging en borrelen ideeën en inzichten als vanzelf op.
De wandelingen voeren je door het Keukenhofbos, door de duinen of over het strand. Een wandeling duurt gemiddeld een uur. 

Vitaal coaching

Een andere manier om je energie en vitaliteit te vergroten is in je levensstijl gebruik te maken van de kracht van de natuur. Marcia stelt samen met jou een 'business plan' samen, waarin jouw route naar een gezondere levensstijl wordt uitgestippeld. Stap voor stap ervaar je dat je fitter en vitaler door het leven gaat en dat je volop kunt genieten van het hier en nu.

Tarieven

De kosten voor een intakegesprek (1 uur) bedragen € 35,- inclusief BTW.
Marcia's uurtarief voor de hierboven genoemde vormen van coaching is € 65,- inclusief BTW.