naar boven

Kinderen zijn flexibel en staan vaak nog heel dichtbij hun eigen kern. Ze hebben een rijke fantasie en kunnen uren spelen of knutselen. Dat geeft hun de rust en ruimte om nieuwe ervaringen te verwerken. Soms kan het echter even wat minder soepel verlopen, bijvoorbeeld in de periode rondom een scheiding of omdat het kind op school niet het gevoel heeft zichzelf te kunnen zijn.
Marcia coacht kinderen door hen, vanuit creativiteit, met een positieve blik te leren ontdekken hoe ze in hun eigen kracht kunnen blijven staan. Wat er in het verleden ligt is gebeurd; wat de toekomst brengt kun je in eigen hand nemen. Marcia's rolmodel is Pippi Langkous: stoer, dapper en zelfstandig en met een groot gevoel voor humor. Die kracht wil ze graag aan kinderen meegeven.

Tijdens de individuele coachingsgesprekken in Marcia's tuinhuis kunnen kinderen alles vertellen wat hen dwarszit. Daarnaast kunnen ze gevoelens, gedachten en behoeften helder krijgen door er iets tastbaars van te maken: een tekening om verdriet te uiten of een knuffeldiertje om kracht en troost uit te putten.

Tarieven

Marcia's uurtarief voor kindercoaching is € 50,- inclusief BTW.
De kosten voor een intakegesprek bedragen € 35,- inclusief BTW.

Maatwerk

Ieder kind is uniek. In een intakegesprek met het kind en de ouders bespreekt Marcia welk begeleidingstraject het best bij de specifieke situatie van het kind past.