naar boven

Ondernemen is hard werken. U wilt uw klanten naar volle tevredenheid van dienst zijn, ervoor zorgen dat uw werknemers graag bij uw bedrijf werken en ook zélf voldoening halen uit uw ondernemerschap. Het is niet altijd even makkelijk om met een objectieve blik te kijken naar wat er in en rondom uw bedrijf speelt en wat er anders of beter kan. Marcia helpt u buiten de kaders te denken en creatieve oplossingen te vinden voor de uitdagingen waarvoor u zich geplaatst ziet. Ze gaat samen met u – of met uw hele team! – aan de slag om de beste ideeën boven tafel te krijgen. Vaak blijkt dat de oplossing voor een probleem heel dicht bij de bron ligt, en dat u simpelweg even iemand 'van buitenaf' nodig had om het te zien. Staan de neuzen wel dezelfde kant op? Weet iedereen vanuit welke visie en missie uw bedrijf werkt? En wat moet er veranderen om weer met z'n allen de juiste koers te varen?

Marcia is er ook als er geen grote issues spelen en u simpelweg graag uw werknemers verrast met een bijzonder uitje, een spannende teambuildingdag of een creatieve heisessie om mensen te motiveren en te enthousiasmeren.

Wat biedt Marcia?

  • Bedrijfscoaching: op zoek naar de kansen en bedreigingen voor uw onderneming.
  • Creatieve matches: ideeën voor samenwerking met andere bedrijven.
  • Acquisitie: hoe kom je wérkelijk binnen met je verhaal?
  • Personeelsbegeleiding: de 'team-check-up': hoe halen u en uw werknemers meer uit functionerings- en beoordelingsgesprekken, en maakt iedereen maximaal gebruik van z'n potentieel?
  • Image is everything: klanten werven en houden heeft daar alles mee te maken. Hoe laat uw bedrijf zien wat het z'n klanten te bieden heeft? Creatieve ideeën voor marketing, reclame en communicatie.
  • Social media: zichtbaar zijn op het web door middel van Facebook- en Twittercampagnes.

Tarieven

Marcia's uurtarief bedraagt € 65,- exclusief BTW. Wanneer een opdracht langer dan 10 aaneengesloten uren gaat duren, wordt in overleg een prijsafspraak gemaakt.

Maatwerk

Iedere onderneming is uniek. Er bestaat geen gouden trucje of toverformule die overal werkt. Een traject met Marcia is daarom altijd maatwerk. Neem contact op met Marcia om kennis met haar te maken en te zien wat zij voor uw bedrijf kan betekenen.